Insamling till Kenneth

Drömmen förverkligades! Ett mycket stort tack till alla som bidragit till detta.

Pdf kenneth_tack.pdf (600 KB)

Gör drömmen möjlig för Fotbollseldsjälen Kenneth Gustavsson

Bakgrund

Kenneth har jobbat på Renhållningsverket/Renova i hela sitt yrkesverksamma liv. Året innan han skulle gå i pension (2012), har han genom en olyckshändelse i hemmet skadat sig mycket svårt. Han föll så illa att han bröt ryggraden och har sedan dess i princip varit förlamad från bröstet och ner. Han har under åren därefter genomgått svåra perioder. Sommaren 2014 låg han i respirator under sex veckor och hans liv hängde på en skör tråd.

Kenneth har varit tränare i Lundby IF under ett flertal år och hade bland annat hand om våra 76:or och våra 84:or.

Han gjorde under sina år i Lundby IF en fantastisk insats.

Kenneth har varit ideell fotbollstränare i ett flertal föreningar i Göteborg. Han har framförallt verkat inom ungdomsfotbollen och varit med om att fostra tusentals ungdomar även i GFF, Örgryte IS, GAIS, Lunden, Jonsered och Askims IK.

Fotbollen är inte bara ett intresse utan en stor del av hans liv.

Nuläge

Kenneths hälsa har stabiliserat sig och han har funnit sig väl tillrätta på sjukhemmet i Högsbo där han nu bor. Han kan röra händerna men inte fingrarna. Han har dock svårt för att hosta själv och har därför ett rör inopererat i halsen för att sjukvårdspersonal skall kunna suga upp slem med jämna mellanrum. Detta kräver en ständig närvaro av två stycken skötare dygnet runt sju dagar i veckan. Han följer Göteborgsfotbollen med stort intresse och har också alltid haft ett genuint intresse för den engelska fotbollen. Kenneth har därför tidigare vid ett flertal gånger varit på plats i England och tittat på matcher.

Han har en dröm om att han skulle kunna återuppleva detta en gång till.

Låt drömmen bli sann

Vi är ett antal fotbollskamrater till Kenneth som undersökt möjligheten för att göra drömmen sann. Vi har talat med personal, med sjukvården och med en researrangör. Detta är möjligt men då behöver vi din hjälp för att lösa ekonomin. För att få ihop det som krävs med sjukvårdspersonal och andra speciallösningar behöver vi samla in 150 000 kronor.

Din action

Skicka ditt bidrag till Kenneths dröm, inget bidrag är för stort eller litet:

Swish: 0737-185897, Märk: Dröm Innehavare: Christer Gustavsson (Kenneths bror)

Insättning: SEB 5037-3457839 Innehavare: Kenneth Gustavsson

Md kenneth gustafsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub