P06
Md fotboll f r alla 2

Välkommen till Lundby IF P06

Med P06 är vår strävan främst att barn ska få träffa andra barn och öva på att umgås samtidigt som de har kul!
Vi gör detta med fotboll som verktyg.

Tränare

Adam Nordin - 0705-364833 (Kontakta Adam vid frågor.)

Tomas Landberg

Anders Wickman

Lucio Lopes

Zoltan Toht


Vad hittar du på denna sida?

Om laget - Här står det om laget och om hur vi tänker och arbetar, samt information om träningar och matcher.

Information - Här finns information om vad som händer.

Gruppen - Här finns information om spelare och tränare.

TRÄNINGSTIDER (Våren 2019)

Måndagar 18.30-20.00 (Samling 18.15) Bravida Arena

Torsdagar 17.00-18.30 (Samling 16.50) Bravida Arena

Fredagar 17.00- 18.00 (samling 16.50) Herrgårdsskolan inomhus

Vi har för närvarande fullt i laget. Efter februari kan eventuellt luckor uppstå.

Ny information kommer då att lämnas till de som står i kö, och som har anmält sig via intresseanmälan på hemsidan.
Vill du spela i laget är det den vägen du bör gå.

Träningsmatcher

På söndag den 17/2 så spelar vi årets första träningsmatch mot BK Häcken på Slättadamms fotbollsplan. Redan dagen efter, läs måndag den 18/2, så träningsspelar vi mot Ale/Nödinge på Bravida Arena.

Den matchen spelas alltså samtidigt som övriga i laget tränar.Träningsmatch mot BK Häcken samling söndag 17/2 9.15 Slättadamms ip, uttagna:

Samoil

Tim, Akashdeep, Liam

Ahmed, Ville, Abdi, Kian

Alvin

avb. Said, Rami, Edwin, Otto, Sajad (Alla spelare måste ha en varm jacka att ta på sig när man är avbytare)Träningsmatch mot Ale/Nödinge SK samling måndag 18/2 17.45 Bravida Arena uttagna:

Samoil, Gustav, Carl, Ellioth, Nuur, Micke, Hassan, Ramsses
OBS! Vi fyller på med spelare till måndagens match med spelare från söndagen, vi lägger till dessa i uttagningen söndag eftermiddag.

Vid sjukdom eller skada måste du kontakta Adam så snart som möjligt, 0705364833

2019

Hej spelare och vårdnadshavare i P06!
Här kommer lite viktig information om årets spelnyhet: Seriespel

Från och med detta år så spelar vi seriespel i 9 mot 9-fotboll. Seriespel innebär att det kommer att finnas en tabell och poäng för vinst/oavgjort samt målskillnad kommer att räknas.

Ambition hos Lundby IF
Lundby IF är en breddförening och ambitionen hos oss är att vi ska ha kul, med fotboll i centrum. Vår ambition är också att vi ska spela bra och utvecklad fotboll, utifrån de förutsättningar som finns i respektive lag.

Klasser
För att kompensera för olika föreningars och lags ambitioner och förutsättningar så finns det fyra svårighetsnivåer att anmäla lag till. Vi har anmält två lag från P06 i år och vi anmälde till två olika nivåer. Näst svåraste och den lättaste (klass 2 och klass 4).

Varför? Vi har många spelare i laget som vi tror kommer utvecklas mer av att möta svårare motstånd och vi har också spelare i laget som vi tror kommer att utvecklas mer av att möta lättare motstånd. Bredden på nivå i laget är väldigt stor och vi tränare planerar alltid för att alla spelare ska få ut så mycket det är möjligt av verksamheten. Om klasserna är för lätta eller svåra så ändrar vi efter våren.

Förutsättningar för (serie-)matchspel och uttagningar
Grundförutsättningarna för att kunna spela seriematcher är fyra (4) stycken.
1. Betald medlemsavgift (Inbetalningskort kommer snart.). 2. Ifyllt INTYG för ungdomsregistrering (se nedan) och 3. 25 stycken väl genomförda träningspass och 4. Vårdnadshavare skall delta på föräldramöte.

Uttagning till båda lagen kommer sedan att ske rullande. Ingen har en fast plats i något lag. Vi kommer att utgå ifrån de som har flest engagerat genomförda träningspass av de fem senaste.
Ett tillägg är att förutsättningen för att kunna spela i den svårare serien är att vi tränare bedömer att spelaren har tillräckliga förutsättningar (bl.a. kondition, styrka, mental uthållighet, teknik, spelförståelse) för att det ska vara givande. Alla spelare ska kunna ta en plats i den lättare serien, förutsatt att de tränar engagerat.

Föräldramöte Det är obligatoriskt att delta. Kallelse kommer framöver. Vi lägger ett möte imars.

Registrering
För att få spela seriespel så behöver spelarna registrera sig. Det innebär att spelare och vårdnadshavare måste skriva under ett dokument där det intygas att spelaren spelar i Lundby IF. Intyget gäller sedan tills spelaren vill byta förening. Byte av förening kan bara ske mellan serierna (vinter & sommar). Det går alltså inte att byta förening mitt under en seriesäsong.

Det finns inga pengar inblandade på något sätt i detta utan är ett sätt för Göteborgs Fotbollsförbund att se till att inte spelare hoppar mellan lag under pågående seriespel.

Vi bjuder snart in till föräldramöte. Kom då så svarar vi på alla frågor!
Vänliga hälsningar!/Tränarna i P06

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub