Riktlinjer för Coronaviruset

Publicerad 2020-04-19 21:26
Lundby IF hänvisar fortsatt till information från Folkhälsomyndigheten, UD och WHO. Vi uppmanar alla att följa dessa källor och uppdaterar oss löpande. Eventuella justeringar i riktlinjer från exempelvis Göteborgs Fotbollsförbund och hur de påverkar vår verksamhet hittar ni här på hemsidan.

Uppdatering 20-04-17: http://gbgfotboll.se/arkiv/2020/03-/goteborgs-fotbolforbund-informerar-om-coronaviruset-/

Uppdatering 20-04-14: Folkhälsomyndighetens riktlinjer för träningsmatcher

Med anledning av coronaviruset och de riktlinjer för att förebygga smittspridning som finns idag, fredagen den 13 mars 2020, meddelar styrelsen följande:

Träningar och matcher genomförs som vanligt. Känner man oro som förälder, ledare eller barn, så stanna hemma. Alla ska givetvis respektera de lag/spelare som inte vill medverka på träning eller match. Ytterst är det individens (vårdnadshavare för de under 18 år) eget beslut.

  • Vi uppmanar våra spelare att inte dela vattenflaska. Spelare får ta med personliga vattenflaskor då Lundby IF inte kommer att tillhandahålla vattenflaskor vid träning/match.
  • Vi följer Göteborgs Fotbollförbunds rekommendation att inte hälsa på motståndarlag med handskakning.
  • Klubbshop tisdagen den 17 mars skjuts upp. Nytt datum inte bestämt i dagsläget.

I övrigt följer vi myndigheternas råd och riktlinjer som bl.a. innebär att man ska vara noggrann med handhygien, stanna hemma om man känner sig förkyld/krasslig och undvika folksamlingar i onödan, särskilt om man tillhör en riskgrupp./Styrelsen

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub