Riktlinjer för Coronaviruset

Publicerad 2020-04-19 21:26
Uppdaterat 2020-10-15. Med anledning av ökad spridning av Corona under hösten påminner vi om att uppmärksamma riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och WHO. Vi uppmanar alla att följa dessa källor. Vi uppdaterar oss löpande.

Uppdatering 20-04-17: http://gbgfotboll.se/arkiv/2020/03-/goteborgs-fotbolforbund-informerar-om-coronaviruset-/

Uppdatering 20-04-14: Folkhälsomyndighetens riktlinjer för träningsmatcher

Med anledning av coronaviruset och de riktlinjer för att förebygga smittspridning som finns idag, fredagen den 13 mars 2020, meddelar styrelsen följande:

Träningar och matcher genomförs som vanligt. Känner man oro som förälder, ledare eller barn, så stanna hemma. Alla ska givetvis respektera de lag/spelare som inte vill medverka på träning eller match. Ytterst är det individens (vårdnadshavare för de under 18 år) eget beslut.

  • Vi uppmanar våra spelare att inte dela vattenflaska. Spelare får ta med personliga vattenflaskor då Lundby IF inte kommer att tillhandahålla vattenflaskor vid träning/match.
  • Vi följer Göteborgs Fotbollförbunds rekommendation att inte hälsa på motståndarlag med handskakning.
  • Klubbshop tisdagen den 17 mars skjuts upp. Nytt datum inte bestämt i dagsläget.

I övrigt följer vi myndigheternas råd och riktlinjer som bl.a. innebär att man ska vara noggrann med handhygien, stanna hemma om man känner sig förkyld/krasslig och undvika folksamlingar i onödan, särskilt om man tillhör en riskgrupp./Styrelsen

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub